Türk Dünyası

CNN Türk tarafından yapılan açıklamalara göre Gerilimi Artırmak İstemiyoruz

Pentagon Sözcüsü Patrick Ryder, CNN Türk’e verdiği röportajda yaptığı açıklamalarda gerilimin tırmanmasını istemediklerini belirtti. İsrail ile İran arasındaki gerilime ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ryder, ABD’nin bölgedeki gerginliğin yayılmasını engellemek için çaba sarf ettiğini ve İsrail’in savunulması konusunda tereddüt etmeyeceklerini vurguladı.

Ryder, İsrail hükümeti adına konuşamayacaklarını ancak İsrail’in karşılık vermesi durumunda savunmalarını destekleyeceklerini belirtti. Ayrıca, İsrail’in savunulması konusundaki politikalarının net olduğunu ve her zaman İsrail’i destekleyeceklerini ifade etti.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat’ın moderatörlüğünü yaptığı Gece Görüşü programında gerçekleşen söyleşide, Pentagon Sözcüsü Tümgeneral Patrick Ryder’ın yorumlarına yer verildi.

Bu haber, ACM Cyprus’in yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Okuyucularımızın görüşleri ve yorumları ile geleceği şekillendirmeye devam ediyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu