Kıbrıs

Gazimağusa Belediye Başkanı Uluçay ve ekibi Girne Belediye Başkanı Şenkul’u ziyaret etti – BRTK’ya göre

Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay ve ekibi, Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul’u ziyaret etti. Girne Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, görüşmede 7 Nisan Pazar günü yapılacak olan “Adalet için Koşuyoruz” temalı “Dörter Famagusta Marathon” hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Marathonun geliri ise Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne bağışlanacak.

Görüşmenin ardından Şenkul ve Uluçay, Girne Belediyesi personeliyle beraber belediye binası önünde maraton numaralarıyla fotoğraf çektirdi. Bu etkinlikle birlikte dostluk ve dayanışma ön plana çıktı.

Maraton etkinliğinin yanı sıra belediye başkanları arasındaki bu ziyaret, kentler arasındaki işbirliğini ve iletişimi güçlendirmeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi. Görseldeki her iki belediye başkanı da maraton öncesi bir araya gelerek, hem sportif bir etkinliği desteklediler hem de toplumsal bir sorumluluk projesine katkıda bulundular.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu