Spor

“Kampüs Kupası Yelken Yarışları Başarıyla Tamamlandı”

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) tarafından düzenlenen 15. Campus Cup Yelkenli Yarışları, üniversite öğrencilerinin katılımıyla Marmaris Körfezi’nde gerçekleşti. 250 yelkenci, Bahçeşehir Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, Piri Reis Üniversitesi, İTÜ, Koç Üniversitesi, ODTÜ, Beykoz Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi’nden 15 takımın yer aldığı yarışlarda mücadele etti.

Organizasyonda ekipler, IRC-1 (Uluslararası Yarış Klasmanı), IRC-2 ve IRC-3 sınıflarında yarıştı. Toplam 5 yarışın yapıldığı organizasyonda, Marmaris Körfezi’nde yatların renkli görüntüleri büyük ilgi çekti. Yerli ve yabancı birçok ziyaretçi, yarışları sahilden ilgiyle takip etti. Dereceye giren takımlara kupaları MIYC bahçesinde yapılan törenle verildi.

Organizasyonda IRC-1 sınıfında Bahçeşehir Üniversitesi birinci, Piri Reis Üniversitesi ikinci ve İstanbul Teknik Üniversitesi üçüncü oldu. IRC-2 sınıfında birinciliği Piri Reis Üniversitesi, ikinciliği Sabancı Üniversitesi ve üçüncülüğü Beykoz Üniversitesi elde etti. IRC-3 sınıfında ise İstanbul Teknik Üniversitesi birinci, Marmara Üniversitesi ikinci ve İstanbul Teknik Üniversitesi üçüncü oldu.

Üç gün süren ve renkli görüntülere sahne olan yarışlar, üniversite öğrencileri arasında güçlü bir rekabet ortamı oluşturdu. Marmaris Körfezi’nde düzenlenen bu organizasyonun, yarış sporlarına ilgi duyan öğrenciler için önemli bir fırsat olduğu belirtildi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu