Kıbrıs

Hukuk Komitesi, Haksız Fiiller (Değişiklik) Yasa Önerisi’ni Onayladı – BRTK

TBMM Hukuk, Siyasi İşler ve Dışilişkiler Komitesi, “Haksız Fiiller (Değişiklik) Yasa Önerisi”ni Onayladı

Cumhuriyet Meclisi Hukuk, Siyasi İşler ve Dışilişkiler Komitesi, “Haksız Fiiller (Değişiklik) Yasa Önerisi”ni onaylayarak Genel Kurul’un gündemine sundu. Komite ayrıca Sanayi Sicil (Değişiklik) Yasa Tasarısı’nın genel görüşmesini yaptı.

Öneriyle ilgili yapılan açıklamaya göre, Hukuk, Siyasi İşler ve Dışilişkiler Komitesi, bugün saat 10.30’da UBP Milletvekili Komite Başkanı Yasemi Öztürk başkanlığında toplandı. Öneri sahibi UBP İskele Milletvekili Yasemi Öztürk olan “Haksız Fiiller (Değişiklik) Yasa Önerisi” ve “Sanayi Sicil (Değişiklik) Yasa Tasarısı” gündemiyle toplantı gerçekleştirildi.

Komite, ilk olarak “Haksız Fiiller (Değişiklik) Yasa Önerisi”ni görüştü ve oy birliğiyle onaylayarak Genel Kurul’un gündemine sundu. Daha sonra “Sanayi Sicil (Değişiklik) Yasa Tasarısı”nın genel görüşmesini yapan komite, bu tasarıyla ilgili önümüzdeki toplantılarda da görüşmelerine devam edeceğini belirtti.

Toplantıya, davetli olarak, Ekonomi ve Enerji Bakanlığı, Sanayi Dairesi, Kıbrıs Türk Sanayi Odası, Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası’ndan yetkililer katılarak komiteye görüşlerini sundu.

UBP Milletvekili Yasemi Öztürk başkanlığındaki toplantıya, Komite Üyesi UBP Milletvekilleri Fırtına Karanfil ve Hasan Küçük ile CTP Milletvekili Ürün Solyalı katıldı.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu