Kıbrıs

Cumhuriyet Meclisi Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi Toplandı

Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Yasa Tasarısı üzerine görüşmeler devam ediyor

Cumhuriyet Meclisi’nde bulunan Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi, Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Yasa Tasarısı’nı ele almaya devam ediyor. Yasa Tasarısı’nın maddeleri üzerine detaylı görüşmeler yapılan Komite, bir sonraki toplantıda da çalışmalarını sürdürecek.

Komite Başkanı UBP Milletvekili Resmiye Eroğlu Canaltay başkanlığında bugün saat 9.30’da gerçekleşen toplantıya Komite Başkan Vekili CTP Milletvekili Erkut Şahali, Komite üyeleri UBP Milletvekilleri Hasan Küçük, Alişan Şan, CTP Milletvekili Salahi Şahiner, Fikri Toros, Asım Akansoy ve Sami Özuslu katıldı.

Toplantıda ayrıca Maliye Bakanlığı, Ekonomi ve Enerji Bakanlığı, Para, Kambiyo ve İnkişaf Sandığı İşleri Dairesi, Polis Genel Müdürlüğü, Devlet Planlama Örgütü ve Merkez Bankası’ndan yetkililer de davetli olarak katılarak konu hakkındaki görüşlerini sundular.

Suç gelirlerinin aklanmasını engellemeyi hedefleyen yasa tasarısının detayları üzerinde yapılan görüşmelerin önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor. Konu ile ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu