Kıbrıs

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman Ercan Havalimanı’nda İncelemelerde Bulundu

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, yeni Ercan Havalimanı’nın açılışını yapacak olan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak olan 20 Temmuz’da, havalimanında incelemelerde bulundu.

Erhürman’ın ziyaretine Değirmenlik Akıncılar Belediye Başkanı Ali Karavezirler, T&T Havalimanı İşletmeciliği Genel Müdürü M. Serhat Özçelik ve yetkililer de katıldı.

T&T Havalimanı İşletmeciliği Genel Müdürü M. Serhat Özçelik’in açıklamasına göre, T&T Havalimanı İşletmeciliği, yeni Ercan Havalimanı’nı ziyaret eden Tufan Erhürman’a havalimanının teknik ve fiziki altyapısı ile ilgili detaylı bilgiler verdi.

Özçelik, yeni Ercan Havalimanı’nın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti için önemli bir yatırım olduğunu belirtti ve havalimanının yolcu güvenliği, uçuş emniyeti ve hizmet kalitesi açısından dünya genelindeki modern havalimanları ile aynı seviyede ve uluslararası standartlarda olacağını vurguladı.

Özçelik, “Yeni Ercan Havalimanı, KKTC havacılık sektörü için önemli bir yatırım olmanın yanı sıra gençlere yeni iş imkanları da sunmaktadır. Mevcut Ercan Havalimanı’nın ülke ekonomisine ve tanıtımına yaptığı katkılar, 20 Temmuz’da açılacak yeni havalimanı ile daha da artacaktır. Havalimanının açılmasıyla turizm ve eğitim adası olan KKTC’nin ekonomisine direkt katkı sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

Özçelik, CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman’a açılış öncesi ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu