Türkiye

Batman 28. Dönem Milletvekili Adayları: AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Yeşil Sol Parti

Türkiye’nin 81 ilinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için partilerin belirlediği kesin aday listeleri Yüksek Seçim Kurulu tarafından onaylandı. Batman ilinde yarışacak olan AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Parti’nin 28.dönem milletvekili adayları belli oldu.

Batman ilinin ilçeleri arasında Merkez, Beşiri, Gercüş, Hasankeyf, Kozluk ve Sason bulunuyor. İl genelinde yapılacak olan seçimde toplam 5 milletvekili belirlenecek.

AK Parti’nin Batman 28.dönem milletvekili adayları sırasıyla Ferhat Nasirolu, Serkan Ramanlı, Murat Güneştekin, Muhsine Bozkurt ve Fırat Tunç. MHP’nin Batman 28.dönem milletvekili aday listesi ise Recep Çelikkaya, Tekin Güçlü, Hüseyin Kazak, Hakan Atala ve Alperen Özdemir’den oluşuyor.

CHP’nin Batman 28.dönem milletvekili adayları Hüseyin Yaşar, Dicle Arslan, Orhan Ekmen, Abdullah Polat ve Menduh Atak. Yeşil Sol Parti’nin Batman 28.dönem milletvekili aday listesi ise Keskin Bayındır, Zeynep Oduncu, Mehmet Rüştü Tiryaki, Nurten Ertuğrul ve Ekrem Baran’dan oluşuyor.

Batman ilinde yapılacak olan seçimde toplam 5 milletvekili belirlenecek. 14 Mayıs 2023 tarihinde düzenlenecek olan seçimlerde hangi parti ve adayın milletvekili seçileceği merakla bekleniyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu