Magazin

Arda Türkmen’in eşi Melodi Elbirlier 1 yaşındaki kızı hakkındaki yoruma dayanamadı! Açtı ağzını yumdu gözünü

Ünlü şef Arda Türkmen ve fenomen Melodi Elbirliler, 2021 yılının eylül ayında evlenmişti. Aralarında yaş farkı çok konuşulan çift 2022 Kasım ayında da ilk çocuklarını kucaklarına almanın heyecanını yaşadı.

Kasım 2022’de kızları Ada Siena’yı kucaklarına alan çift sosyal medya hesabından birinci yaş doğum günü pozlarını paylaştı.

Ekran görüntüsü 2023-11-17 114535

Elbirliler paylaşımına “Sen geldin ve dünya değişti. Sanki ruhlarımız hayat boyu birbirini beklemiş sessiz sakince buluşmak için, sana yazılacak çok söz söylenecek çok şarkı var Siena’m. Tek dileğim hep mutlu ol. Ömrümüz yettiğince babanla ben hep yanındayız” notunu düştü.

Ekran görüntüsü 2023-11-17 114546

Ünlü fenomen bir takipçisinin “Çocuğun niye saçları çok az?” yorumunu yapmasının üzerine “Sizin zekanız için aynı soru yöneltildi mi hiç?” dedi.

soru

Günün Magazin olayları
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Dilan Polat'ın Silivri günleri bitti! Onun da cezaevi değiştirildiDilan Polat’ın Silivri günleri bitti! Onun da cezaevi değiştirildi
Şıklığıyla galaya damga vurmuştu! Bilekliğinin fiyatı şoke ettiŞıklığıyla galaya damga vurmuştu! Bilekliğinin fiyatı şoke etti
Sıklıkla revire kaldırıldığı iddia edilmişti! Dilan Polat hamile mi? Sıklıkla revire kaldırıldığı iddia edilmişti! Dilan Polat hamile mi?



Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu