Türk Dünyası

Eskişehir’de Kaçakçılık Operasyonu – Son Dakika Türkiye Haberleri

Eskişehir’de Kaçakçılık Operasyonu: Sahte Deterjanlar Ele Geçirildi

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, şüpheli bir kişinin ucuz deterjanları sahte ve taklit markalar kullanarak Mahmudiye İlçesi’nde satmaya hazırlandığını tespit etti. Bu bilgi üzerine konuyla ilgili çalışma başlatıldı.

Yapılan çalışmalar sonucunda, Mahmudiye İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Mahmudiye İlçesi’nde yol kontrolü yapıldı ve şüpheli şahsın kullandığı araç durduruldu. Araçta yapılan aramada, özel bir markanın adıyla ambalajlanmış 40 paket (10 kg) deterjan ile bir başka markanın adıyla ambalajlanmış sahte ve kaçak deterjan 58 paket (10 kg) ele geçirildi. Şüpheli hakkında Cumhuriyet Savcısının talimatıyla adli işlem başlatıldı.

Bu olay, Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı’nın kaçakçılık ve organize suçlarla mücadelesindeki kararlılığını bir kez daha gösterdi. Kamuoyunu sahte ve kaçak ürünlerin zararları konusunda bilinçlendirmek ve bu tür suçların önlenmesi için rehberlik etmek amacıyla çalışmaların devam edeceği belirtildi. Kar amacı güden suç örgütlerine karşı mücadele kararlılıkla sürdürülecek.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu