Kıbrıs

Cumhurbaşkanı Tatar, İSİYAD Heyetini Kabul Etti – BRTK

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği (İSİYAD) heyetini kabul ederek önemli görüşmelerde bulundu. Tatar, Türkiye Cumhuriyeti ile KKTC arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin güçlenmesinin öneminden bahsederek, Türkiye’den gelen yolcu sayısındaki artışı da vurguladı. Ayrıca, yazılım endüstrisi ve Ar-Ge çalışmalarının gelişmekte olduğunu ifade etti ve KKTC’ye yapılan yatırımların önemine değindi.

Cumhurbaşkanı Tatar, Kıbrıs’taki yeni siyasetin iki devletli çözüm olduğunu ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bu siyaseti desteklediğini söyledi. Ayrıca, KKTC’deki yatırım fırsatları hakkında bilgi vererek doğru yatırımlarla KKTC’nin daha da gelişeceğini belirtti. İSİYAD heyeti ise KKTC’deki ihtiyaç duyulan alanlara yatırım yapmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Tatar ve İSİYAD heyeti arasındaki görüşme oldukça olumlu geçti ve karşılıklı iş birliği imkanları değerlendirildi. KKTC’nin ekonomik büyümesine katkı sağlayacak adımların atılması için taraflar arasındaki iletişimin kuvvetlendirilmesi planlanıyor. Bu görüşme, Türkiye Cumhuriyeti ile KKTC arasındaki iş birliğinin artarak devam edeceğinin bir göstergesi oldu.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu