Sinema/Dizi/TV

Yasemin Allen’in konuk olduğu Bahar dizisinde yüzleşme, boşanma kararı ve yeni heyecanlar bir arada! – Televizyon Gazetesi

Show TV’nin, MF Yapım imzalı dizisi “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın 12. bölümünden yeni bir tanıtım daha yayınlandı. Tanıtımda yer alan çarpıcı gelişmeler, sosyal medyada büyük yankı uyandırırken; Salı akşamı izleyiciyle buluşacak yeni bölümün, çok konuşulacak bir bölüm olacağının ilk sinyallerini verdi.

Geçtiğimiz hafta bölümün sahnelerinin yetişmemesi nedeniyle yayınlanamaması izleyicileri çok üzmüştü. Bahar karakterini canlandıran Demet Evgar çok heyecanlı ve güzel sahneler çektiklerini söyleyerek izleyicinin merakını biraz daha artırdı.

Birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren dizinin kadrosuna ise Yasemin Kay Allen konuk olarak katıldı.

Tanıtımda, Evren’in ceketini teslim etmek için Dora’nın (Yasemin Kay Allen) hastaneye gelmesi ve bu duruma şahit olan Bahar’ın tepkileri dikkat çekerken; Timur’la boşanma kararından sonra Bahar’ın attığı yeni adımlar ve annesi Gülçiçek’in ona olan desteği izleyicilerin yüreklerini ısıttı.

Bahar ve Rengin’in karşı karşıya gelmesiyle gerilim artarken, merdivenlerden düşen Nevra’nın akıbeti ise merak konusu oldu. Bahar ve Timur’un yüzleşme sahnesi izleyicileri derinden etkilerken, Bahar’ın “Sen beni yok ettin; sana verdiğim sevgimi, şefkatimi, aşkımı yok ettin!” sözleri ise tanıtıma damgasını vurdu.

MF Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt yer alırken, senaryosunu ise Ayça Üzüm kaleme alıyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik ve Hatice Aslan gibi isimler dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” yeni bölümüyle Salı saat 20.00’de Show TV’de!

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR



Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu