Magazin

Selen Öztürk’ün Dizileri ve Yürek Çıkmazı Kader

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Yürek Çıkmazı Kader dizisi, son bölümünde izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ederken, Selen Öztürk ismi de merak konusu oldu. Yürek Çıkmazı dizisinde Kader karakterine hayat veren Selen Öztürk, sektöre atılım yaptığından bu yana birçok projede yer alarak oyunculuk kariyerine devam ediyor.

23 Temmuz 1980 tarihinde İzmir’de doğan Selen Öztürk, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun oldu. Oyunculuk kariyerine Aşklar Ege’de Kaldı isimli film ile başlayan Selen Öztürk, aynı zamanda birçok projede de seslendirme sanatçısı olarak yer aldı. Şimdilerde Varsayalım…? adlı animasyon dizisinde seslendirme yapan Selen Öztürk, en son Behzat Ç. Hikayesi: Çekiç ve Gül dizisi ile ekranlara geldi.

Selen Öztürk’ün oyunculuk kariyerindeki önemli projelerin yanı sıra, tiyatro sahnelerinde de kendine yer bulduğunu belirtmeden geçmeyelim. Güzel oyuncunun kariyerindeki başarılarının devam etmesi ve izleyicilerin karşısında daha fazla projeyle buluşması dileğiyle…
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu