Kıbrıs

Ulusal Birlik Partisi Parti Meclisi Toplantısı – BRTK raporu

Ulusal Birlik Partisi Parti Meclisi, bugün gerçekleştirilen bir toplantıyla gündeme geldi. Toplantının başında konuşan UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, Meclis Genel Kurulu’nda onaylanan 2024 bütçesinin Şubat ayında yürürlüğe gireceğini belirtti. Ayrıca Üstel, bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar hakkında hem parti grubunu hem de parti meclisini bilgilendirerek yola devam edeceklerini ifade etti.

Sarayönü’ndeki parti binasında gerçekleşen toplantının başında konuşan Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, uzun bir aradan sonra Parti Meclisi üyelerinin bir araya geldiğini dile getirdi. Meclis Genel Kurulu’nda onaylanan 2024 bütçesinin Şubat ayında yürürlüğe gireceğine dikkat çeken Üstel, bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar hakkında hem parti grubunu hem de parti meclisini bilgilendirerek yola devam edeceklerini belirtti. Bu önemli toplantıda alınan kararlar ve yapılacak çalışmaların ÜBP’nin geleceği için oldukça önemli olduğu belirtiliyor. Bu doğrultuda ÜBP’nin önümüzdeki dönemdeki siyasi hamlelerini yakından takip etmeye devam edeceğiz.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu