Kıbrıs

KTÖS, “2003-2015 Yılları Arasında İngiliz Okulu” adlı kitap tanıtımı ve panel duyurusu yapacak.

KTÖS Basın Yayın ve Propaganda Sekreteri Uğur Erilen, 2003-2015 yılları arasında yaşananları derleyerek “2003-2015 Yılları Tanıklığında İngiliz Okulu” adlı kitabı yazdı. Erilen’in bu kitabı tanıtacakları ve analiz edecekleri bir panel de 4 Ocak Perşembe günü KTÖS yeni binasında gerçekleşecek. Panele Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) ve Kıbrıs Barış Kültürü Merkezi Derneği ev sahipliği yapacak.

Kitabın yazarı Andonis Andoniu’nun, Kıbrıslı Türk öğrencilerle birlikte eğitim gördüğü ve mezun olduğu İngiliz Okulunda 2003-2015 yılları arasında öğretmenlik, müdür muavinliği ve idarecilik yaptığını belirten Erilen, Andoniu’nun oy verme özgürlüğü ile birlikte Kıbrıslı Türk öğrencilerin de yeniden geri dönüş yaptığı okulda bu tarihi sürecini yakından takip edip notlar aldığı, röportajlar yaptığı ve derlediği bu eseri okuyucularla paylaşacak.

Panelde, Andoniu’nun yazdığı kitabın tanıtımı ve analizinin yanı sıra, eğitimin toplumsal değişime etkisi, okul yönetimleri ve demokratik hayat arasındaki ilişkiler, çatışma yaşayan toplumlarda eğitim sistemlerinin birleştirici veya ayrıştırıcı rolünün tartışılacağı ve geleceğe yönelik çıkarımların değerlendirileceği belirtiliyor.

Bu panel ile eğitim ve toplumsal ilişkiler hakkında önemli bilgilerin paylaşılması ve geleceğe yönelik çıkarımların değerlendirileceği bir platform oluşturulması amaçlanıyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu