Kıbrıs

KKTCELL ve FODER İş Birliğinde Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni – BRTK

Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği (FODER) tarafından düzenlenen fotoğraf yarışması sonuçları açıklandı ve kazananlara ödülleri takdim edildi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği (FODER) tarafından gonuldenbagliyiz.biz platformunda “4.5G ile daha güçlü bağlar” sloganı ile hız ile ilgili düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren isimler belli oldu. Şaziye Kurt “Number 3” isimli fotoğrafıyla birinci, Cem Cengiz “Anı Yakala” isimli fotoğrafıyla ikinci, Cengiz Arıkoğlu “Kaçaw” isimli fotoğrafıyla üçüncü, ve Başar Taşlı ise “Maraş Rüzgarı” isimli fotoğrafıyla Şampiyon Melekler Jüri Özel Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürlük Binası’nda gerçekleşen ödül töreninde dereceye girenlere ve katkı koyanlara ödülleri ve plaketleri verildi. Ödül takdimleri Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Murat Küçüközdemir, Genel Müdür Yardımcısı Deniz Mungan Sonuç, Kuzey Kıbrıs Turkcell Marka İletişimi Müdürü Özlem Kavaz Soykan ve Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği (FODER) Başkanı Ramadan Gümüşok tarafından yapıldı.
Küçüközdemir yarışmaya katılan, kazanan ve destek veren herkesi tebrik etti, ve bu güzel projenin gelişerek devam etmesi temennisinde bulundu, katkılarından dolayı FODER’e, jüriye ve fotoğraf derneklerine de teşekkürlerini sundu.

Projenin aynı zamanda Şampiyon Melekler Eğitim Projesi’ne katkı sağladığını da belirten Küçüközdemir, gonuldenbagliyiz.biz platformunun bağışla başvuru kabul eden ilk dijital sosyal sorumluluk platformu olduğunu belirtti.

FODER Başkanı Ramadan Gümüşok ise tüm yarışmacıları tebrik ederek Kuzey Kıbrıs Turkcell’e iş birliğinden dolayı teşekkür etti. Tören sırasında, Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından jüri üyelerine ve FODER Başkanı’na da teşekkür plaketi takdim edildi. Ödül alan ve sergilemeye hak kazanan fotoğrafların sergi tarihlerinin yakında açıklanacağı bildirildi.

Ayrıca yarışmada dereceye giren fotoğraflar için dijital sergi kataloğu hazırlandı ve bu sergi kataloğuna “4.5G ile Daha Güçlü Bağlar Fotoğraf Yarışması Sergi Kataloğu” adresine tıklanarak ulaşılabileceği duyuruldu. Yarışma ayrıca, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’nin gonuldenbagliyiz.biz dijital sosyal sorumluluk platformu üzerinden açmış olduğu “Şampiyon Melekler Eğitim Bursu” projesine de destek amacını taşımaktadır.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu