Sinema/Dizi/TV

Jennifer Lopez Başrollü Bilim Kurgu Filmi “Atlas”tan İlk Fragman! – Haberler

Netflix, yeni bilim kurgu filmi “Atlas”ın ilk fragmanını paylaştı.

Jennifer Lopez ile birlikte bir hayatta kalma mücadelesine atılmaya hazır olun! Netflix, 24 Mayıs’ta yayınlanacak yeni filmi Atlas’ın fragmanını paylaştı.

Merakla beklenen filmde Lopez yapay zeka konseptine derin bir güvensizlikle yaklaşan misantrop veri analisti Atlas Shepherd’ı canlandırıyor.

Ortak ve gizemli bir geçmişi paylaştığı firari bir robotun peşine düşen Shepherd’ın planları ters gittiğinde, insanlığın geleceğini yapay zekadan kurtarmak için yine yapay zekaya güvenmekten başka seçeneği kalmaz.

Yönetmenliğini “San Andreas” yönetmeni Brad Peyton’ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Simu Liu, Sterling K. Brown, Mark Strong, Abraham Popoola ve Lana Parrilla yer alıyor. Filmin senaryosunu Leo Sardarian ve Aron Eli Coleite kaleme aldı.

Netflix’in 2024 yapımı bilim kurgu filmi hakkında şu ana kadar pek fazla detay yayınlanmadı ve yeni fragman sadece bir tanıtım niteliğinde, filme kısa bir bakış sunuyor ama olay örgüsü hakkında pek fazla bilgi vermiyor.

Ancak filmin, büyük olasılıkla Netflix’in daha önceki hit filmlerinde olduğu gibi ayrıntılı görsel efektlerle hayata geçirilen geniş ölçekli bir dünya sunması bekleniyor.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu