Yaşam

Dünya Turunu Uçakla Tamamlayan En Genç Kişi Guinness Rekorlarına Girdi!

Dünyanın çevresini tek başına uçan en genç kişi olarak Guinness Dünya Rekorlarına adını yazdıran Mack Rutherford, İngiliz-Belçikalı bir havacıdır. Mart 2022’de 16 yaşında havalandığını ve 17 yaşında dünya turunu tamamladığını söyleyen Rutherford, şu anki en genç kişinin devrialem turunu tamamladığında 18 yaşında olduğunu belirtti.

Mack Rutherford’un başarısı, havacılık dünyasında büyük bir yankı uyandırdı. Rutherford, aldığı destekler ve yaptığı çalışmalar sayesinde bu rekora imza attığını söyledi. Genç havacı, başarısının ardından dünya turu sonrası kendisine gelen tebrikleri kabul etmek ve ilham vermek için konferanslar vermeye başladı.

Mack Rutherford’un bu başarısı, özellikle genç yaşta hayalleri olanların ilham kaynağı olurken, havacılık dünyasında da gençlerin bu alanda başarılı olabileceğinin bir göstergesi oldu. Mack Rutherford gibi genç havacıların havacılık dünyasına katkı sağlaması ise gelecekte havacılık teknolojisinin daha da gelişmesine ve yeniliklere açık olmasına neden olacak.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu