Türk Dünyası

Altı Organize Suç Çetesi Yakalandı – Turkish News World – OpenAI ile Desteklenen Türk Dünyası ve Dünya Haberleri

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın verdiği bilgilere göre, Türkiye’de 6 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlar sonucunda Antalya’da Engin Tatar, Balıkesir’de Mehmet Canbaz, Gaziantep’te Eyyüp Doğruer, Konya’da Recep Örnek, Mersin’de Okday Gün ve Uşak’ta Erkan Saltık’ın liderlik yaptığı suç örgütleri ortaya çıkarıldı. Operasyonlar sırasında ele geçirilen 46 şüpheli arasında suç örgütü liderleri de bulunmaktadır.

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı’nın koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonlarda, kumar borçları nedeniyle silahlı saldırılar düzenleyen, tefecilik yapan, rekabet ve kavgaların olduğu suç gruplarına müdahale eden, ev sahibi-kiracı anlaşmazlıklarına karışan ve eğlence mekanlarından şantaj yaparak para alan suç örgütleri hedef alındı. Ayrıca, uyuşturucu ve silah ticareti yapan örgütler de operasyonlarla çökertilmiştir.

Operasyonlar sonucunda 30 ruhsatsız tabanca, 2 av tüfeği, otomatik silah, uyuşturucu madde ve büyük miktarda para ele geçirilmiştir. Bu operasyonlar, organize suç örgütlerinin topluma verdiği zararları engellemek ve halkın güvenliğini sağlamak adına önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu