Türk Dünyası

1 Mayıs’ta Ücretsiz Raylı Sistem Ulaşımı İstanbul, Ankara ve İzmir’de

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nda İstanbul, Ankara ve İzmir’de Raylı Sistemler Ücretsiz Olacak

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile, 1 Mayıs İşçi Bayramı ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle İstanbul, Ankara ve İzmir’de raylı sistemlerde ücretsiz ulaşım sağlanacak. Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı seferleri bu özel günlerde ücretsiz olacak.

Bu kararla birlikte vatandaşlar, önemli bayram ve kutlama günlerinde raylı sistemleri ücretsiz kullanarak kolay ve ekonomik bir şekilde ulaşım imkanından faydalanabilecekler. İstanbul, Ankara ve İzmir’de toplu taşıma hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, bu özel günlerde ücretsiz olarak raylı sistemleri tercih edebilecekler.

İstanbul, Ankara ve İzmir’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nda sağlanan ücretsiz raylı sistem hizmetleri, vatandaşların bayram coşkusunu daha rahat ve güvenli bir şekilde yaşamalarına olanak tanıyacak.

Bu haber bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu